Αθλητικά Δάπεδα

Home Δάπεδα PVC Αθλητικά Δάπεδα

Τα αθλητικά δάπεδα είναι μια συνθετική επικάλυψη δαπέδου, κατάλληλη για αθλητικές δραστηριότητες σε εσωτερικούς χώρους, πιστοποιημένα από τους μεγαλύτερους αθλητικούς οργανισμούς όπως FIBA, ITTF, BWF. Διατίθενται σε ποικίλους χρωματικούς συνδυασμούς και σε διάφορα πάχη, ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου και της χρήσης. Το ελαστικό υπόστρωμα του δαπέδου εξασφαλίζει ιδανικές συνθήκες άθλησης και ασφάλειας διότι ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο κάκωσης των αθλητών σε περίπτωση πτώσης. Εμφανίζουν μεγάλη αντοχή στην τριβή, μειωμένη ολισθηρότητα και εφαρμόζονται ακόμη και σε πολυχρηστικούς χώρους, όπως αίθουσες χορού, περίπτερα εκθέσεων και γενικά χώρους όπου προέχει το ασφαλές παιχνίδι, δηλαδή σχολικά συγκροτήματα, παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία.

Αθλητικά Δάπεδα καταλληλα για εσωτερικους αθλητικους χωρους (οπως γηπεδα μπασκετ, τεννις, βολλεΪ, χαντμπωλ), για πολυχωρους με διαφορες χρησεις, αιθουσες ενοργανης γυμναστικης, αιθουσες συχρονου χορου καθως κ θεατρικες σκηνες πολλαπλων χρησεων.

Διατίθονται σε ρολλά φάρδους 1,50 – 2,00 μέτρα κ σε πάχη 2,0 – 9,4 χιλιοστά.

Αθλητικό Δάπεδο OMNISPORT από την Tarkett.

Αθλητικό Δάπεδο TARASPORT από την Tarkett.

Αθλητικό Δάπεδο TARAFLEX από την Gerflor.

Το Omnisports Compact (2.0mm) είναι ιδανικό για χρήση σε χώρους βαρών και χώρους υψηλής κυκλοφορίας σε αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως διάδρομοι, αποδυτήρια και αίθουσες εισόδων. Ιδιαίτερα ανθεκτικό στην τριβή και το σχίσιμο, διευκολύνει επίσης την κυκλοφορία των κυλιόμενων φορτίων. Επεξεργασμένα με την προστασία επιφανειών Top Clean XP με εμπορικό σήμα, για να εξασφαλίσουμε επιπλέον ανθεκτικότητα και οικονομικά αποδοτική συντήρηση.
Το Omnisports Speed (3.45mm) παρέχει καλή άνεση περπατήματος για δραστηριότητες αναψυχής καθώς και μια ειδική λύση για πινγκ-πονγκ και μπάντμιντον. Είναι μια ιδανική επιλογή βινυλίου για ελαφρές δραστηριότητες σε δημοτικά σχολεία και σε κλαμπ γυμναστικής. Επεξεργασμένα με την επίστρωση Top Clean XP με εμπορικό σήμα για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και οικονομικά αποδοτική συντήρηση.
Το Omnisports Training (5.0mm) προσφέρει καλή περιπατητική και ακουστική άνεση για εσωτερικές αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Είναι μια ιδανική επιλογή βινυλίου για ελαφριές δραστηριότητες σε δημοτικά σχολεία και γυμναστήρια και πυγμαχία κλαμπ. Επεξεργασμένα με την επίστρωση Top Clean XP με εμπορικό σήμα για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και οικονομικά αποδοτική συντήρηση.
Το Omnisports Reference Multi-Use (6.1mm) είναι το ιδανικό δάπεδο για αθλητικές εκδηλώσεις και αθλητικές εκδηλώσεις, καθώς διατηρεί την πολυ-αθλητική απόδοση. Το Omnisports (6.1mm) είναι συμβατό με την προδιαγραφή P1 σύμφωνα με το πρότυπο EN 14904 με απορρόφηση κραδασμών ≥25%. Αυτή η σειρά διαθέτει 0.70 mm PU ενισχυμένο wearlayer και αποτελεί την ιδανική επιλογή για σχολεία και γυμναστήρια, επωφελούμενη από την προστασία επιφάνειας Top Clean XP για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και οικονομικά αποδοτική στη συντήρηση.
Το Omnisports Reference (6.5mm) είναι ένα αθλητικό δάπεδο βινυλίου που παρέχει υψηλή απόδοση και αντοχή και είναι συμβατό με την P1 σύμφωνα με το πρότυπο EN 14904. Εγκεκριμένο από μεγάλες αθλητικές ομοσπονδίες, είναι μια ιδανική επιλογή για πολυ-αθλητική χρήση σε σχολεία και αθλητικές εγκαταστάσεις. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στα σημάδια και τα κυλιόμενα φορτία. Επεξεργασμένα με την επίστρωση Top Clean XP με εμπορικό σήμα για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και οικονομικά αποδοτική συντήρηση.
Το Omnisports Active (7.1 mm) είναι η ιδανική οικονομική λύση για αθλητικά σχολικά δάπεδα πολλαπλών σπορ. Η σειρά είναι συμβατή με το P1 σύμφωνα με το πρότυπο EN 14904 με απορρόφηση κραδασμών ≥25%. Το Active παρέχει καλή άνεση στο πάτωμα για την άσκηση μπάσκετ, βόλεϊ και πολλά άλλα αθλήματα καθώς έχει 0,70mm PU ενισχυμένο wearlayer και αντιμετωπίζεται με την επίστρωση Topcraan XP με εμπορικό σήμα για επιπλέον ανθεκτικότητα και οικονομικά αποδοτική συντήρηση.
Το Omnisports Excel (8.3mm) είναι ένα αθλητικό πάτωμα βινυλίου που παρέχει τη βέλτιστη άνεση και απόδοση και είναι συμβατό με την P1 σύμφωνα με το πρότυπο EN 14904. Εγκεκριμένο από μεγάλες αθλητικές ομοσπονδίες, αποτελεί ιδανική επιλογή για πολυπαραγοντική χρήση υψηλής απόδοσης (ειδικά χάντμπολ, μπάσκετ και βόλεϊ) σε γυμναστήρια και αθλητικές αγκαταστάσεις. Επεξεργάσμένα με την επίστρωση Top Clean XP με εμπορικό σήμα για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και οικονομικά αποδοτική συντήρηση.
Το Omnisports Pureplay (9,4mm) είναι ένα αθλητικό πάτωμα βινυλίου που παρέχει βέλτιστη άνεση και απόδοση και είναι συμβατό με το P2 σύμφωνα με το πρότυπο EN 14904. Εγκεκριμένο από μεγάλες αθλητικές ομοσπονδίες, παρέχει εξαιρετική προστασία και βέλτιστη ασφάλεια για χρήση υψηλής απόδοσης σε πολλά είδη σπορ (ειδικά χάντμπολ, μπάσκετ και βόλεϊ), σε γυμναστήρια, αθλητικές εγκαταστάσεις και σχολεία. Επεξεργασμένα με την επίστρωση Top Clean XP με εμπορικό σήμα για επιπλέον ανθεκτικότητα και οικονομικά αποδοτική συντήρηση.

tarkett

gerflor

χρωματολογιο Taraflex